martes, 7 de marzo de 2017

PAN

INGREDIENTES:

-500g de Harina 

-25g de Levadura fresca 

-8g de Sal

-300ml de Agua tibia

-Aceite de oliva 

Preparación :

Primeiro botamos a levadura nun vaso con auga que non pase dos 37-38º, todo nun bol e coas mans limpas amasamos ata que a masa xa non se pegue nas nosas mans, cando iso pase botamos harina nunha mesa, amasamos un pouco máis e poñemos a masa nun bol limpo e o tapamos cuns panos e deixamos unha hora para que a masa fermente, e mentras quentamos o forno a 220ºC.Despois de que a masa fermente,poñemos outra vez a masa na mesa, e a amasamos un rato , cando acabamos de amasar empezamos a facer bolos de pan, cando teneñamos todos os bolos feitos lle poñemos aceite e unhas rallas por encima para decorar, os metemos no forno que xa esta quente durente 40 ou 45 min

Lucía Rodríguez Rivero 1C

BLANCA GONZALEZ CACHEIRO 1B

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario