PAN
INGREDIENTES:
-500g de Harina
-25g de Levadura fresca
-8g de Sal
-300ml de Agua tibia
-Aceite de oliva
Preparación :
Primeiro botamos a levadura nun vaso con auga que non pase dos 37-38º, todo nun bol e coas mans limpas amasamos ata que a masa xa non se pegue nas nosas mans, cando iso pase botamos harina nunha mesa, amasamos un pouco máis e poñemos a masa nun bol limpo e o tapamos cuns panos e deixamos unha hora para que a masa fermente, e mentras quentamos o forno a 220ºC.Despois de que a masa fermente,poñemos outra vez a masa na mesa, e a amasamos un rato , cando acabamos de amasar empezamos a facer bolos de pan, cando teneñamos todos os bolos feitos lle poñemos aceite e unhas rallas por encima para decorar, os metemos no forno que xa esta quente durente 40 ou 45 min
Lucía Rodríguez Rivero 1C
BLANCA GONZALEZ CACHEIRO 1B
No hay comentarios:
Publicar un comentario